ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Άψογος επαγγελματισμός & Συνέπεια


Με αίσθηση απόλυτης ευθύνης, αξιοπιστία, σεβασμό στον πελάτη και με ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά σας αντικείμενα, αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε -στο χώρο σας- ένα πεντακάθαρο, υγιεινό και φιλικό περιβάλλον. Καθαρίζουμε την κατοικία, την πολυκατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με την ίδια συνέπεια.

​Στη Family Clean Service, εξυπηρετούμε άμεσα πελάτες από όλη την Αττική, στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Διαθέτουμε μόνιμα συνεργεία καθαρισμού, που ελέγχονται για τη δουλειά τους από επόπτες. Οι εργαζόμενοι των συνεργείων καθαρισμού ανήκουν στο μόνιμο προσωπικό της εταιρείας μας. Η επιλογή έμπειρων υπαλλήλων, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές μας σας εξασφαλίζουν άριστο και οικονομικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικότερα, οι υπηρεσίες καθαρισμού της Family Clean Service:

- Αρχικοί καθαρισμοί κτιρίων
- Γενικοί καθαρισμοί
- Τακτικοί καθαρισμοί και συντηρήσεις
(μηνιαίες συμβάσεις καθαρισμού)
- Καθαρισμοί πολυκατοικιών
- Καθαρισμοί σπιτιών
- Καθαρισμοί εξοχικών οικιών
- Καθαρισμοί σχολείων - φροντιστηρίων
- Καθαρισμοί επαγγελματικών χώρων
- Καθαρισμοί καταστημάτων
- Καθαρισμοί εκθεσιακών χώρων
- Καθαρισμοί ιατρείων
- Καθαρισμοί εμπορικών κέντρων
- Καθαρισμοί εταιρειών
- Καθαρισμοί υαλοπινάκων
- Καθαρισμοί προσόψεων κτιρίων
- Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων
Αναλαμβάνουμε μηνιαίες συμβάσεις καθαρισμού σε:

- Πολυκατοικίες
- Επαγγελματικούς χώρους
- Καταστήματα
- Εμπορικά κέντρα
- Κατοικίες
- Χώρους συνάθροισης κοινού
- Δημόσιες υπηρεσίες
Η Family Clean Service δραστηριοποιείται, εν γένει, στο χώρο της διαχείρισης κτιρίων, παρέχοντας -εκτός από τους καθαρισμούς χώρων- και άλλες υπηρεσίες, όπως απολυμάνσεις, έκδοση κοινοχρήστων πολυκατοικιών, τεχνική κάλυψη αναγκών ενός κτιρίου κ.ά. 

Απολυμάνσεις  

Η Family Clean Service παρέχει αποτελεσματικές υπηρεσίες απολύμανσης, με στόχο τη διατήρηση της υγιεινής του χώρου σας, οικιακού και επαγγελματικού. Απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες, που μπορεί να εμφανισθούν ακόμη και στους καθαρότερους χώρους. Φροντίστε για την άμεση καταπολέμησή τους, καθώς μπορεί να γίνουν φορείς πολλών επικίνδυνων ασθενειών για τον άνθρωπο. 

Οι κατσαρίδες είναι έντομα που ζουν σε μεγάλες αποικίες. Τρέφονται με μία μεγάλη ποικιλία τροφών, με ιδιαίτερη προτίμηση στις αμυλούχες και ζαχαρούχες τροφές. Συνήθως ο άνθρωπος απεχθάνεται τις κατσαρίδες από αντιαισθητική άποψη. Αυτό όμως είναι το λιγότερο, γιατί όπως έχει αποδειχθεί από επιστημονικές μελέτες οι κατσαρίδες συγκρατούν ΠΑΘΟΓΟΝΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ και είναι ενδιάμεσοι ξενιστές παθογόνων ιών που προσβάλουν τον άνθρωπο και τα ζώα. Η σημασία του κινδύνου είναι φανερή από το γεγονός ότι μπορούν να μετακινηθούν πολύ εύκολα από οίκημα σε οίκημα, αλλά και από το αποχετευτικό δίκτυο της περιοχής σε οίκημα, με συνέπεια να μεταδίδονται εύκολα οι ασθένειες. Έχουν μετρηθεί ως και 40 είδη βακτηρίων που μεταφέρουν στο σώμα τους, όπως διάρροιας, γαστρεντερίτιδας, δυσεντερίας, ηπατίτιδας, μόλυνσης ουρογεννητικών αγωγών, τροφικών δηλητηριάσεων κ.ά. Πρόσφατα έχει αποδειχθεί ότι η μεγάλη ξανθιά κατσαρίδα με την έκκριση περιττωμάτων αποβάλλει και καρκινογενείς ουσίες. ΟΛΕΣ οι κατσαρίδες τη χρονική στιγμή που τρέφονται ταυτόχρονα αποβάλουν τα παθογόνα μικρόβια από το σώμα τους με την έκκριση περιττωμάτων. Ζουν συνήθως ένα με δύο έτη και γεννούν 150 με 1400 αυγά ανάλογα με το είδος. Επειδή οι κατσαρίδες είναι νυκτόβιες, συχνά οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν την έκταση της μόλυνσης των τροφών τους, ούτε μπορούν να φαντασθούν τους μεγάλους πληθυσμούς τους.

Διαχείριση Πολυκατοικιών

Η εταιρεία μας, με την πολύχρονη πείρα της στα ζητήματα της πολυκατοικίας, γνωρίζει τις φροντίδες και το βάρος που επιφορτίζεται ο διαχειριστής και σας απαλλάσσει, προσφέροντάς σας την ολική διαχείριση του κτιρίου σας. Μια από τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας είναι η δυνατότητα να αναλάβει τη διαχείριση, αλλά και να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες και να εξασφαλίσει την ηρεμία στις σχέσεις των ενοίκων.

Το πρόγραμμα διαχείρισης πολυκατοικιών περιλαμβάνει:

 • Δωρεάν έκδοση κοινοχρήστων (Εντός 1 ημέρας παράδοση λογαριασμών κοινοχρήστων, ειδοποιήσεων-αποδείξεων και δυο συγκεντρωτικών καταστάσεων δαπανών κατόπιν βασικού υπεύθυνου επιμερισμού των εξόδων χωρίς λάθη και παραλείψεις).

 • Τακτική επίβλεψη της πολυκατοικίας για τον έλεγχο και τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων και άμεση επίλυση αυτών

 • Φροντίδα για την έγκαιρη είσπραξη των χρημάτων των κοινόχρηστων δαπανών από τα διαμερίσματα με εισπράκτορα της εταιρείας, καθώς και δυνατότητα πληρωμής μέσω τράπεζας και σωστής διαχείρισης του αποθεματικού κεφαλαίου

 • Υπεύθυνη ενημέρωση και κλείσιμο των λογιστικών σας βιβλίων

 • Εξόφληση κοινόχρηστων δαπανών (ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-Φ. ΑΕΡΙΟ, αμοιβές τεχνικών και παραλαβή πετρελαίου)

 • Ασφαλιστική κάλυψη των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας, ασφάλεια πυρός και σεισμού

 • Δωρεάν ασφάλεια αστικής ευθύνης κοινόχρηστων χώρων προς τρίτους

 • Προγραμματισμός και εκτέλεση κάθε τακτικής εργασίας (απολύμανση, συντήρηση καυστήρα, αναγόμωση πυροσβεστήρων κ.λπ.) από επιλεγμένα αρμόδια τεχνικά συνεργεία

 • Διενέργεια γενικών συνελεύσεων, όποτε κρίνεται απαραίτητο

 • 24ωρη τηλεφωνική γραμμή για την αντιμετώπιση έκτακτων προβλημάτων

 • Προμήθεια πετρελαίου κατόπιν ραντεβού: Συνεργασία αποκλειστικά με προμηθευτές που μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα, την ποσότητα και την άμεση προμήθεια του προϊόντος. Καθαρισμός της δεξαμενής πετρελαίου, υπηρεσία που παρέχεται Δωρεάν στους πελάτες μας.

 • Πυροπροστασία και πυρασφάλεια: Τοποθέτηση πυροσβεστήρων στους κοινόχρηστους χώρους, οι οποίοι σύμφωνα με τις νέες νομοθετικές διατάξεις θα πρέπει να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, καθώς και να αναγομώνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.

Υπολογισμός Κοινοχρήστων

Η εταιρεία μας είναι από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησε τη μηχανογραφημένη έκδοση των κοινοχρήστων της πολυκατοικίας.

Το σύστημα κοινοχρήστων εκμηδενίζει τα ανθρώπινα λάθη, ώστε να γίνεται σωστά ο επιμερισμός των εξόδων. Υπάρχουν αναλυτικές στήλες επιμερισμού των δαπανών, ώστε τα έξοδα να είναι κατανοητά από όλους. Το τμήμα μηχανογράφησης της εταιρείας μας  αφουγκράζεται τις νέες ανάγκες και συνεχώς αναβαθμίζει το σύστημα, έτσι ώστε να είναι πάντα πρωτοπόρο στις ανάγκες του κτιρίου.

Τα ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ περιλαμβάνουν τα εξής:

 • Συγκεντρωτικές καταστάσεις διπλότυπες επιμερισμού των κοινόχρηστων δαπανών βάσει χιλιοστών

 • Ειδοποιητήρια πληρωμής κοινόχρηστων εξόδων για όλα τα διαμερίσματα, με ανάλυση των δαπανών ανά κατηγορία εξόδων και ειδικότερη ανάλυση όσον αφορά στην αυτονομία θέρμανσης

 • Εξοφλητικές αποδείξεις ξεχωριστές για τον ιδιοκτήτη και τον ενοικιαστή. Η απόδειξη περιλαμβάνει αναλυτική επεξήγηση των χρεώσεων βάσει χιλιοστών. Η απόδειξη δίνεται από το διαχειριστή, όταν πληρωθούν τα έξοδα.

 • Κάθε πελάτης ανάλογα με τη γεωγραφική περιοχή που μένει μιλά και με την αντίστοιχη Διαχειριστική σύμβουλο της περιοχής του, η οποία έχει αναλάβει την εξυπηρέτηση συγκεκριμένου αριθμού κτιρίων.

 • Ο διαχειριστής μπορεί να επικοινωνεί με τη Σύμβουλο διαχείρισης για την έκδοση κοινόχρηστων λογαριασμών, αλλά και συμβουλευτικά, προκειμένου να ενημερωθεί για χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να μην κατέχει σχετικά με τον επιμερισμό δαπανών, αλλά και των διάφορων εργασιών του κτιρίου.

Τεχνική Υποστήριξη

Για να λειτουργεί ένα κτίριο σωστά, απαιτείται άμεση και αποτελεσματική αποκατάσταση βλαβών. H εταιρεία μας ειδικεύεται στην τεχνική κάλυψη όλων των οικιακών και επαγγελματικών αναγκών σας, διαθέτοντας τους καλύτερους τεχνικούς της αγοράς σε όλες τις ειδικότητες. Η πολυετής συνεργασία μας με μόνιμο και έμπειρο προσωπικό εξασφαλίζει στους πελάτες μας άμεση τεχνική υποστήριξη και χαμηλό κόστος εργασιών. Έχετε πρόβλημα; Καλέστε μας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας